Urnwebshop.nl levert u voordelig en snel zilveren of gouden huisdier assieraden, asbedels, gedenksieraden of dieren ashangers

Meer info over onze huisdier assieraden en dieren ashangers

Het dragen van huisdier gedenksieraden heeft voor velen een positieve uitwerking op het rouw- en verliesproces. Assieraden kunnen gedragen worden aan een ketting, armband of sleutelhanger. Wij kopen ze direct in bij de bron en ambiëren niet de woekerwinsten die in de uitvaartindustrie usance zijn. Wij hanteren louter faire, eerlijke prijzen.

Onze ashangers worden door onze edelsmeden, ateliers en juwelengroothandels uitgeleverd in een luxe bewaardoosje (waarde € 10). Bijpassende (extra sterke) colliers zijn incidenteel in de prijs inbegrepen, maar meestal apart verkrijgbaar bij Dierenurnwinkel.nl.

Wij hebben onder meer een fraaie collectie huisdier asbedels, colliers en armbanden. Originele assieraden, ook speciaal voor kinderen. Moderne design ashangers en een voordelige reeks rvs assieraden met slangencolliers (uit anti-allergisch edelstaal). Veel gouden en zilveren ashangers en herinneringssieraden uit onze collectie worden worden geleverd met echtheidskenmerk en luxe bewaarverpakking. Een handig vulsetje is optioneel bestelbaar.

Al onze dieren assieraden zijn voorzien van een kleine holle ruimte, waarin een symbolische hoeveelheid as of haar kan worden bewaard. Meestal is het bovenste deel afschroefbaar waardoor de hanger gevuld kan worden. U kunt in uw asmedaillon voor vriendenprijs een naam of datum laten graveren.

Alle assieraden worden door ons aangetekend en verzekerd aan u verzonden. Bestellen gaat uiterst eenvoudig. Betalen kan vertrouwd via uw eigen bank (via internetbankieren in een u vertrouwde omgeving). Via de snelle, beveiligde en afgeschermde betaalsystemen iDEAL of PayPal. Of achteraf: met een digitale acceptgiro van Riverty, het nieuwe AfterPay, die binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling moet worden voldaan.

Dierenurnwinkel.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van pandemie, oorlog en crisis.
Het kan door de huidige absurde omstandigheden alleen langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee!

U krijgt van ons per e-mail een bestelbevestiging èn een betaal- en verzendbevestiging. De goud- en zilversmeden waarmee wij samenwerken leveren echt zo snel mogelijk. U ontvangt uw bestelling verzekerd, per koerier. Voor kostprijs (of zelfs gratis bij bestellingen boven € 150). En onder alle garanties en condities die u mag verwachten.

Zo heeft u uw bestelling 14 dagen op zicht. En een niet-goed-geld-terug garantie. Zonder verder gezeur.

Dierenurnwinkel.nl levert louter echte, gewaarmerkte originele producten.
Van de oorspronkelijke makers.
Nooit of te nimmer goedkope namaak.
 

Waarom uw gedenksieraad kopen of ashanger bestellen via Dierenurnwinkel.nl?

Meer dan twaalf jaar ervaring
Uw bestelling altijd 2 weken op zicht
Ruim 60.000 tevreden klanten
Onder Niet-Goed-Geld-Terug Garantie
Altijd goed bereikbaar (24/7)
Zelf afhalen. Of bezorging per koerier
Meelevend, kundig personeel
Voordelige, snelle, verzekerde levering
Hoogste klantwaardering: 9.6
Milieubewust, duurzaam, groen bedrijf
Veilig betalen, ook achteraf
Louter originele kunstenaarsproducten